Mocht je liever een individueel traject willen volgen, dan kan dat ook!

De opzet hiervan is net iets anders. De lessen duren een uur tot anderhalf uur per week en kunnen we gezamenlijk inplannen. Gedurende de duur van de training ben ik ook tussendoor beschikbaar voor vragen en ondersteuning.

Extra in de individuele training is de mogelijkheid om te werken aan het leren herkennen en transformeren van een negatieve overtuiging naar een positieve overtuiging. Dit doen we door middel van de PSYCH-K© methode ontwikkelt door Robert M. Williams, je kunt er via deze link meer over lezen. van https://www.dewerff.net/wat-is-psych-k/.

De kracht van de Mindfulnesstraining ligt mede in het dagelijks doen van de oefeningen. Die nemen zo’n 45 tot 60 minuten per dag in. De kosten bedragen: €645,- (normaal tarief), €545,- (studenten tarief), €850,- (zakelijk tarief). Deze kosten kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar.  http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness. Ook kan er soms via werkgevers een regeling getroffen worden in het kader van burn-out/ziekte preventie.

De kosten zijn inclusief:

  • intakegesprek vooraf
  • acht bijeenkomsten van anderhalf uur incl. koffie/thee
  • trainingsmap met hand-outs
  • audio met begeleide mindfulness oefeningen
  • individueel nagesprek (indien gewenst)
  • indien gewenst, stiltedag inclusief lunch (datum in overleg te bepalen met andere deelnemers)
  • data en tijden in overleg

Naomi Slijkhuis is gecertificeerd en geregistreerd trainer bij de VMBN, de beroepsvereniging van Mindfulnesstrainers in Nederland en België. Zij volgt regelmatig nascholing en verdiepingscursussen. De kosten voor de training worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Kijk voor meer informatie op de website http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

Ik wil iedereen graag de mogelijkheid bieden een training te volgen. Mochten de kosten onverhoopt een probleem vormen, neem dan contact met me op. Interesse? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatie- en kennismakingsgesprek.