Verdieping van je yoga beoefening?

De Elisehof biedt ook individuele yoga. Speciaal aangepast op jouw niveau, met de mogelijkheid dieper in te gaan op bepaalde thema’s. Volop ruimte voor persoonlijke begeleiding, even helemaal een moment voor jezelf. Wil je meer halen uit je yoga ervaring? Ben je toe aan meer begeleiding van je yoga beoefening? Een individuele yogales is maatwerk en werkt dieper.

We bewegen met aandacht. Iedere beweging  kan met opmerkzaamheid ‘gezien’ en ervaren worden. Of de houding nu relatief eenvoudig of complex is. De combinatie van Mindfulnessmeditatie en Yoga kan een krachtige manier zijn voor het ontwikkelen van aandacht. We wisselen diverse yogahoudingen af met meditatie oefeningen. Dit kan ruimte en inzicht brengen. We leren onbevangen en met een milde houding te ervaren wat nu is. Hierdoor kun je wellicht vrij komen van persoonlijke overtuigingen die niet bij je passen. We oefenen in het afstand nemen van de hectiek van alledag.

Met individuele yoga is er meer ruimte om de yoga beoefening van de mat ook mee te nemen in het dagelijks leven. Individuele yogalessen kunnen gevolgd worden in de studio, of desgewenst bij je thuis. We starten altijd eerst met een intakegesprek en kijken waar je behoefte ligt, misschien dat je eerst wat individuele lessen wilt volgen voordat je wilt meedoen met de groepsles of dat je bepaalde houdingen wilt verdiepen of dat je juist meer met meditatie aan de slag wilt. Er is veel mogelijk. De kosten zijn 45 euro per uur, dat is inclusief oefeningen en lessen op maat voor thuis. Bel gerust voor meer informatie!