Klimaatgesprekken Green Deal Hattem
Wil je graag een bijdrage leveren aan de oplossing voor klimaatverandering? Geef je dan op voor de (gratis!) workshopreeks Klimaatgesprekken!

Klimaatcoach Naomi Slijkhuis van De Elisehof, organiseert twee workshopreeksen van zes bijeenkomsten waarin deelnemers praktische handvatten krijgen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. De workshops duren 2 uur en vinden plaats in Hattem.

Voor wie? Voor iedereen!

Voorkennis is niet nodig, wel de wens om je ecologische voetafdruk te verkleinen en je handafdruk te vergroten.


Thema

Elke workshop heeft een ander thema; wonen, eten, vervoer, vakantie en consumeren. Deelnemers ontvangen een boek en werkboek, waarin de thema’s uitgebreid worden behandeld. Door samen te oefenen, te reflecteren en vragen te stellen, kan de opgedane kennis eenvoudig toegepast worden met als doel: jezelf en anderen in beweging brengen.

Tijdens de workshops komen o.a. de volgende zaken aan bod:

Je eigen rol en doelen: hoe kun je zelf klimaatvriendelijker leven op een manier die bij jou en jouw doelen past?
Hoe voer je een klimaatgesprek: Hoe voer je laagdrempelig en positief het gesprek met je gezin, vrienden, collega’s, de sportclub, overheid of bedrijfsleven?
Klimaatpsychologie: hoe ga je om met emoties die rondom dit thema spelen?

Data & tijd

Er zijn twee workshopreeksen: op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00-15.00 uur. Er kunnen maximaal 6 deelnemers per workshop meedoen.

Woensdagen: 24 april, 15 en 29 mei, 12 en 26 juni en 10 juli

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 10 april bij Naomi Slijkhuis via klimaatgesprekken@elisehof.nl Of telefonisch via 06-37164760